در پی انتشار سخنان وزیر ارتباطات و فنآوری اطلاعات در تاریخ 24 بهمن در زمینه پهنای باند اینترنت روابط عمومی این وزارتخانه توضیحی ارایه کرد.
وایمکس نیوز - روابط عمومی وزارت ارتباطات دراین توضیح آورده است : دکتر رضا تقیپور، وزیر ارتباطات و فنآوری اطلاعات در همایش معرفی صد شرکت برتر ایران با بیان این مطلب که پهنای باند داخلی کشور 16 برابر شده است، تصریح کرد: از سال 88 تاکنون، ظرفیت پهنای باند داخلی کشور از حدود 35 گیگابیت بر ثانیه به 500 گیگابیت بر ثانیه رسیده که حدود 16 برابر رشد داشته است.
وی ادامه داد: براساس پیشنویس برنامه پنجم توسعه کشور، پیش بینی شده بود این حجم پهنای باند داخلی در پایان برنامه محقق شود اما با بازنگری در این برنامه مقرر شد این شاخص در پایان برنامه با رشدی چهار و نیم برابری به بیش از دو ترابایت بر ثانیه افزایش پیدا کند.
لیکن متاسفانه پهنای باند داخلی کشور تحت عنوان پهنای باند اینترنت عنوان شده است.